Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2013 12:28 - 3 v 1 - НЕОЧАКВАНО ДОБРА ДЕМОКРАЦИЯ !
Автор: demokraciq Категория: Политика   
Прочетен: 382 Коментари: 0 Гласове:
3



Демократи за силна България или Демократи за Олигархична България… ТОВА Е ВЪПРОСА!

От няколко дни социалната мрежа се превърна в “СБЛЪСЪК” между Радан Кънев (ДСБ) и новото лице на политическата сцена Николай Бареков. След изявление на Бареков в печатните и електронни медии, стана ясно че изп. директор в оставка определи лицата на т.нар. “Реформаторски Блок”(който напоследък се “пука по шевовете” от най-различни партийки борещи за слава и власт) като “добри момчета и момичета”. Разбира се, Кънев не остана длъжен и ведна контра-атакува с отговор на стената си във социалната мрежа “фейсбук”, като определи журналиста и все още “новобранец” на политическата сцена Бареков за “мафиот”.
Всеки има право на мнение, но някак не ми се струва демократично, последовател на “пишман демократ” Костов, да определя който и да било журналист за “МАФИОТ”, още повече когато личности като Прокопиев и Безуханова, кротко наблюдават “строежа” на “Реформаторския Блок”, който вече мога смело да нарека “Реформаторско Общежитие”. Какви ли не странни и непознати “личности” и “политици” се появиха в това “съоръжение” на “новата-стара” демокрацията… Санодов, Кунева, Методиев, Генов и други знайни и незнайни “войни” на българската демокрация.
Нека не забравяме, че същите лица и имена бяха редовни протестиращи в ризки и прави панталони на протестите “#ДАНСwithme”. Някой дори се оказаха другарчета с организаторите на протестните действия, които със сигурност “не” са провокирани от някой социопат и ненаял се лидер на политичска “каса”. Нека не забравяме, че някой от помагачите и организаторите на протеста се оказаха и бивши кандидати за народни представители от партията на Кънев за предсрочните избори през май месец т.г.

Няма да се учудя ако Прокопиев се окаже и спонсор на кампанията на ” Реформаторското общежитие”, както беше и в онези години на “демокрация”, когато Костов беше премиер, а Прокопиев касиер.
image



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demokraciq
Категория: Политика
Прочетен: 13330
Постинги: 7
Коментари: 6
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол